Himalaya – Verdens Tag

Jeg er i færd med at skrive min store bog om Himalaya færdig.

Her i slutningen af januar 2019 har jeg skrevet lidt over 400 sider og er nu ved at sætte den op, indsætte billeder samt korrekturlæse teksten. Der er stadig et stort arbejde foran mig.

Jeg sætter links ind i bogen til undersider her på sitet. På disse sider vil du kunne finde yderligere information – og information, som kan ændre sig i fremtiden. Derfor vil jeg linke det via K2-adventure siderne i stedet for direkte. Jeg kan jo ikke ændre QR koderne i bogen, hvis de pågældende sider flyttes, hvad man jo ind imellem er ude for. Men her er jeg “herre” over hvor min information kommer fra. Og så kan jeg samtidigt tilbyde yderligere information eller opdaterede oplysninger i forhold til dem i bogen.

Undersider med yderligere informationer og links:

Himalaya – links og yderligere informationer

Jeg har en forventning om, at forsiden vil komme til at se ud som vist nedenfor.