K2 adventure - your Key 2 adventure

Analog fotografi – nyeste bog – update!

Update: Lektørudtalelsen fra Dansk Bibliotekscenter (DBC) er netop kommet, og den er meget flot. Konklusionen er: “Forfatteren Bo B. Christensen kommer vidt omkring i denne bog, og får da også, på bogens relative få sider, forklaret godt og grundigt om analog fotografering.” Jeg kan vist være godt tilfreds.

Så blev jeg færdig med min bog om analog fotografi, som bærer undertitlen “Guide til bedre analog fotografi for begyndere.” Altså en hjælp til dem, der gerne vil i gang med at bruge gammeldags filmruller igen i steder for, eller måske ved siden af, fotografi med digitale kameraer eller blot mobiltelefonen.

Gennem flere år har jeg haft en lille sidebeskæftigelse med at handle med ældre kameraer, som har været både digitale og analoge kameraer, men indenfor de senere år har jeg set interessen for de analoge kameraer stige voldsomt. Og priserne har også været stigende. Samtidigt har mine annoncer på den blå avis affødt en livlig kommunikation, hvor mange har stillet spørgsmål til, hvilket kamera de skulle vælge, hvad objektiv ville være godt, hvad film de skulle bruge osv.

Derfor besluttede jeg, at jeg, med min næsten 60 år som fotograf og i forvejen godt erfaren som forfatter, skulle skrive en begynderguide til old style fotografi på filmruller. Det skulle være en bog, der svarede på mange af de spørgsmål, som jeg blev stillet, når jeg solgte et kamera, eller bare blev stillet på en af mine kameraannoncer.

Det blev så til den bog, som jeg netop har udgivet på mit sædvanlige selvudgivelsesforlag, Books on Demand eller forkortet BoD. Bogen kan købes direkte fra mig ved afhentning (pris 89 kroner), sendt med GLS (pris 89+42 kroner) eller ved bestilling direkte fra forlaget: Analog fotografi

Jeg har desuden oversat bogen til engelsk, så hvis du kender nogen, der kunne være interesseret i denne udgave, så kan den fås hos mig på samme måde, som nævnt ovenfor. Desuden kan den også bestilles direkte fra forlaget her: Analog Photography

This entry was posted in Bøger, Fotografi and tagged , , , . Bookmark the permalink.