Sponsorer

Samarbejdspartnere og sponsorer

Nordisk / Yeti. nordisk_logoJeg begyndte dialogen med Nordisk i efteråret 2013 og har foråret 2014 indgået en femårig sponsoraftale med dem i forbindelse med mit projekt Challenge of the 14. De forsyner mig med højdedragt, andet duntøj, telte, soveposer og en række andre mindre ting.

salomon logoSalomon Danmark / Suunto. Gennem Amer Sports, som i Danmark forhandler såvel Salomon som Suunto, har jeg fået denne sponsoraftale. Salomon forsyner mig med tøj og sko til træning, tøj til trekking samt skaljakke og -bukser. Suunto leverer produkter fra deres fantastiske serie af GPS aktiverede ure til såvel træningsbrug som til brug i bjergene.

Fujifilm logoFujifilm. I min søgen efter kompakte, men ydedygtige kameraer blev Fuji leverandøren, der kunne forsyne mig med det rette udstyr. Et helt kamerasystem baseret på en komplet anderledes og innovativ sensorteknologi, der uden at blive alt for teknisk, unødvendiggør ultrahøje opløsninger for at få vanvittigt skarpe billeder. At Fujifilm kameraerne så samtidigt er meget retro i deres udformning gør det kun endnu bedre for mig, der holder af at have betjeningsknapper til alt og ikke bryder mig om at få skjult funktioner dybt i et menusystem.

Kipling Travel. kipling_logoKipling Travel har betydet meget for min udvikling som ekspeditions- og rejseleder. Jeg har arbejdet for Kipling Travel siden 2006 og ledet ture/ekspeditioner til bl.a.: Kilimanjaro (5895 meter), Ararat (5165 meter), Elbrus (5641 meter), Stok Kangri (6153 meter), Aconcagua (6960 meter), Mera Peak (6476 meter), Lhakpa Ri (7045 meter) og Baruntse (7129 meter). Vi har endog haft et hold parat til Cho Oyu, men desværre pga. kinesisk benspænd, så måtte vi aflyse den tur.

Opdag Verden. opdagverdenHar været en samarbejdspart gennem mange år. Jeg skriver artikler, blogs og tager billeder til dem, og de sørger til gengæld i gensidig interesse for noget mediedækning på de største af mine ture.

Friluftsland. friluftsland_logoFriluftsland er helt klart den sponsor/samarbejdspart, som jeg længst har haft et samarbejde med. Det fortaber sig lidt i fortidens tåger ( 🙂 ), men jeg tror det startede helt tilbage i 1994 i forbindelse med min ekspedition til Broad Peak (8047 meter) i Pakistan. Undervejs har Friluftsland ikke bare været sponsor, men har også sørget for aftaler med flere af deres underleverandører såsom The North Face, Scarpa, MSR, Reiter m.fl.