Annapurna Basecamp Trek – bogen om

Jeg har udgivet en billedbaseret bog om Annapurna Basecamp trekket via Ghorepani og det utrolige udsigtspunkt Poon Hill. Der er billeder på alle sider i denne bog og kun en mindre mængde tekst til at understøtte. Af hensyn til fotograferne blandt publikum kan man også se både hvad kamera billederne er optaget samt indstillinger, der er brugt.

Gennem billederne får du et indblik i hele turens forløb og hvilke fantastiske oplevelser denne meget smukke men også udfordrende trekkingtur vil give dig. Bogen kan både bruges som forberedelse til turen eller som et godt minde om den utrolige oplevelse, som det er at trekke gennem nogle af de mest imponerende omgivelser i verden.

Du er ikke alene på toppen af Poon Hill. Her kommer hver dag en del for at se solopgangen på de store bjerge Dhaulagiri, Annapurna og Machapuchare m.fl. Men det tager ikke noget fra udsigten, at du må dele den med andre.
Annapurna Basecamp trekket er ikke kun bjerge. Her er også stille dale, snævre slugter og steder som inspirerer til mindfulness, som den stille strøm med varderne i slugten mellem Ghorepani og Tadapani.

Bogen kan købes direkte fra forlaget BoD’s hjemmeside via linket nedenfor. Bemærk at bogen også kan fås som e-bog og at den af hensyn til en fornuftig størrelse på salget er skrevet på engelsk.