K2 adventure - your Key 2 adventure

Himalaya – Verdens Tag. En lille update

Jeg fik for over en uge siden et prøvetryk, som blev godkendt. Derfor bestilte jeg mit første oplag af bogen. For at undgå en udgift på 4000 i forsendelsesomkostninger har jeg fået lov til at hente den direkte fra produktionen i Norderstedt ved Hamborg. Men jeg har ikke fået go for at kunne hente den endnu, så den er ikke klar endnu. Jeg forventer dog, at det kan ske indenfor en uge, og derefter begynder jeg distributionen af bogen.

Jeg har foretaget lodtrækning om bonusbøger, se mere herom på Facebook. Eventuelt kan du bruge formularen her til højre for til at sende mail til bbc@k2-adventure.dk hvis du er en af de heldige og skal vælge dig en bog. Se dog listen på www.facebook.com/bobelvedere.

This entry was posted in Ekspedition and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.