Nå dit mål

Nå dit mål fortæller om netop det; hvordan du når dit mål.

Det er selvfølgelig med mine erfaringer iblandt verdens højeste bjerge som baggrund, at jeg har opbygget dette inspirerende foredrag. Jeg bruger bjergbestigning på nogle af jordklodens giganter som metafor til at motivere dig til at nå dine mål.

Hvad jeg også giver dig med, som en del af mine erfaringer, er håndteringen af, hvordan du håndterer, når succesen udebliver. Det betyder lige så meget i sin søgen efter at nå målet, at man kan håndtere set-backs, for de vil komme. Jeg har selv mange gange måttet tage hjem med uforrettet sag, men har ufortrødent arbejdet videre mod mine langsigtede mål. Sommetider føler jeg næsten, at jeg har lært mere af erfaringerne, når jeg ikke nåede et mål, end hvis jeg bare havde nået det uden udfordringer. De udfordringer, som måske forhindrer dig i at nå dit mål, kan være dem, der gør dig endnu mere kompetent og i stand til at nå dine langsigtede mål.

Foredraget ledsages som andre af mine foredrag med en række af smukke og sommetider dramatiske billeder, der illustrerer de udfordringer, jeg har måttet overvinde.

Booking foregår ved at skrive til mig via formularen til højre herfor med dit ønske til tid og sted samt beskrivelse af, hvilken sammenhæng foredraget skal holdes i. Jeg vender så tilbage med hvorvidt det er muligt på det pågældende tidspunkt, og med pris for arrangementet.

Danga toppen, drømmetoppen, hvor alt gik op i en højere enhed. Et presset program, hvor alt tyder på, at vi ikke når vores mål, bliver pludselig til en fuldkommen succes. Alt det fordi vi ufortrødent arbejder videre for at nå vores mål - til trods for at flere road-blocks, som truede med at umuliggøre vores projekt: At blive de første i verden til at stå på toppen af denne over 6000 meter høje top.

Danga toppen, drømmetoppen, hvor alt gik op i en højere enhed. Et presset program, hvor alt tyder på, at vi ikke når vores mål, bliver pludselig til en fuldkommen succes. Alt det fordi vi ufortrødent arbejder videre for at nå vores mål – til trods for at flere road-blocks, som truede med at umuliggøre vores projekt: At blive de første i verden til at stå på toppen af denne over 6000 meter høje top.