K2 adventure - your Key 2 adventure

Websitet oppe igen

K2 adventure har desværre haft en nedeperiode efter sitet blev hacket.

Opgraderinger af wordpress og PHP var slået fra, og huller i de gamle versioner blev udnyttet. Ikke jeg forstår, hvem der kan have interesse i at lægge mit website ned. Der kan ikke være det store økonomiske incatement, men nogen synes åbenbart det bare er sjovt. Besynderlig form for humor.

Men jeg er glad for at jeg, efter lidt hjælp fra min hosting leverandør one.com, igen er oppe at køre. Specielt fordi jeg har tænkt mig at komme med nogle juletilbud på mine bøger og foredrag. Så stay tuned i de næste uger, hvis du vil erhverve nogle af mine bøger til julegaver – eller til dig selv – til nedsatte priser, og selvfølgelig som altid i signerede versioner.

Mange hilsener fra en lettet Bo.

This entry was posted in Ekspedition. Bookmark the permalink.