Kilimanjaro – guide til natur og bestigning

Kilimanjaro er en mulig udfordring for den, der har lysten og viljen. Der skal forberedelser til, men de er ikke uoverkommelige. Du behøver ikke være eliteatlet, men en rimelig kondition vil hjælpe dig få det bedste ud af turen.

Min guide forbereder dig på, hvad der skal til for at gøre bestigningen af Kilimanjaro til det, som den bør være: En uforglemmelig oplevelse for livet. Du får også noget viden om hvordan bjerget er blevet til og hvilken natur, du vil møde undervejs og hvad du med lidt held vil se af levende væsener.

Bogen har fået rigtig fine anmeldelser f.eks. fra magasinet Luksus og fra Opdag Verden i forbindelse med udgivelsen i 2008. Anden udgave udkom foråret 2015 og er total omarbejdet med rettelse af en række fejl samt opdateringer i relation til de ændringer, der er sket omkring bjerget.

Du kan finde billigste pris på bogen her: Kilimanjaroguide. Bestiller du papirudgaven så bemærk det er en “Print on demand” bog dvs. der kan være noget leveringstid, da forlaget først trykker bogen, når du bestiller den. Men du kan også få bogen som e-bog, hvor du modtager den med det samme.

Det bedste for mig er, hvis du bestiller den direkte fra forlaget Books on Demand via linket nedenfor.