Himalaya – Verdens Tag

Jeg har færdiggjort min store bog om Himalaya.

Den endte på 592 sider med 93 sider farvefoto og masser af sort/hvid billeder til understøttelse af teksten. En moppedreng af en bog (1,5 kg vejer den), som kommer i hårdt omslag og i flot tryk.

Jeg har sat links ind i bogen til undersider her på sitet. På disse sider vil du kunne finde yderligere information – typisk information, som kan ændre sig i fremtiden. Derfor vil jeg linke det via K2-adventure siderne i stedet for direkte. Jeg kan jo ikke ændre QR koderne i bogen, hvis de pågældende sider flyttes, hvad man jo ind imellem er ude for. Men her er jeg “herre” over hvor min information kommer fra. Og så kan jeg samtidigt tilbyde yderligere information eller opdaterede oplysninger i forhold til dem i bogen.

Undersider med yderligere informationer og links:

Bogen er til salg via linket nedenfor, men du kan stadig nå at købe en fra første oplag, som jeg har bestilt hjem til dem, som har forudbetalt bogen. Der er stadig nogle at få, og som i modsætning til dem, du kan købe direkte fra forlaget, vil blive signeret og du får dem til en nedsat pris på 400kr afhentet i Holte eller 450kr sendt direkte til dig (vil koste 500 + forsendelse, hvis du får den fra forlaget – og som sagt så kan jeg så ikke signere den).

Hvis du vil have en af disse bøger, så benyt formularen til højre herfor til at skrive til mig. Skriv dit navn, adresse, telefonnummer, email og i emnefeltet skriver du “Himalaya – Verdens Tag”. Betaling foregår via mobilepay til 40258345. Så snart betaling er registreret bliver bogen pakket og sendt, eller hvis du vil hente den i Holte, så svarer jeg tilbage på din mail med mulige tidspunkter.

Bogen fik en forrygende fin lektørudtalelse. Det betyder at bogen sandsynligvis vil komme til udlån på de fleste danske biblioteker. Det giver dog kun en meget begrænset indtægt til mig, så jeg håber at så mange som muligt vil købe deres eget eksemplar. Lektørudtalelsens konklusion var:

Vurdering: Imponerende værk om Himalaya og et fint mix af historiske fakta og egne oplevelser som bjergbestiger. Til bibliotekaren: Anbefales til større biblioteker.

Køb af bogen fra forlaget, når mit eget førsteoplag er solgt, kan ske direkte fra forlaget BoD (bedst for mig som forfatter), men kan selvfølgelig også ske fra de traditionelle netboghandlen såsom SAXO. Du vil også kunne vælge at købe den som e-bog, men linket nedenfor er til den fysiske bog.