Foredrag

Medrivende foredrag:

Mine foredrag falder i tre grupper: Virksomhedsrelaterede foredrag, oplevelsesforedrag og special foredrag.

Virksomhedsrelaterede foredrag:
På basis af mine erfaringer med ledelse, projektledelse, motivation og teambuilding fra ekspeditionerne til verdens højeste bjerge, har jeg opbygget en række foredrag specielt beregnet for virksomheder.

 • Kundeudtalelse af daværende konsulentdirektør Jacob Jespersen, IPTeams

  Kundeudtalelse af daværende konsulentdirektør Jacob Jespersen, IPTeams

  Mit foredrag “Projektleder på verdens tag” blevet brugt meget i konsulentbranchen, da det på en anderledes og meget konkret måde fortæller om udfordringerne i projektledelse. Det bliver hyppigt anvendt i forbindelse med projektlederseminarer og kick-off arrangementer.

 • Udtalelse af Martin Rex Empacher, kundechef Gudme & Raaschou Bank

  Udtalelse af Martin Rex Empacher, kundechef Gudme & Raaschou Bank

  Ligeledes er indlægget “Kalkuleret risiko” beregnet på virksomheder og har f.eks. været brugt i seminar sammenhæng for finansielle virksomheder, hvis hverdag også handler om konstant risikovurdering.

 • Nå dit mål” er et indlæg, der med bjergbestigningen som metafor tager dig gennem, hvad der skal til for at nå de høje mål, mange sætter sig som virksomhed eller som person.

Alle foredrag og indlæg ledsages af smukke, dramatiske eller sjove billeder fra ekspeditionerne i bjergene.

Oplevelsesforedrag

Mine oplevelsesforedrag fortæller om et udvalg af de eventyrlige ekspeditioner og ture, jeg har deltaget i gennem over 35 år som klatrer og bjergbestiger. Nogle af foredragene fortæller om en enkelt specielt begivenhedsrig ekspedition, andre fortæller om oplevelser på tværs af en eller flere ekspeditioner. Jeg har så også et foredrag, som fortæller om alle mine mange ekspeditioner i Himalaya samt et som fortæller om det langvarige, meget udfordrende projekt, som jeg er i gang med lige  nu.

Endvidere bygger nogle af mine foredrag på emner, som jeg også har skrevet bøger om.

 • Her kan jeg især fremhæve “Mont Blanc – historik og historier,” som fortæller historien fra de første bestigninger af Mont Blanc til vore dage og er underbygget med mine egne oplevelser på mange forskellige ruter på bjerget. Men se mere under dette specifikke foredrag.
 • Et andet populært foredrag er “Everest – uden iltflasker” om mine ekspeditioner til verdens højeste bjerg Mount Everest for at bestige det uden brug af hjælpemidler og lokale bærere. Se mere om foredraget her eller bestil bogen “Everest, drømmen og sejren” hos mig.
 • Forestil dig at gå gennem områder, som ikke er kortlagt, hvor der ikke er spor efter menneskelig aktivitet. Du er formentlig den første, der sætter din fod her. Men nu tænker du, sådanne steder findes jo ikke mere, og hvis det endelig gjorde, så kunne jeg bare udforske det med Google Maps. Så hvor ukortlagt er det lige? Læs mere om foredraget “Ubetrådte tinder.”
 • Endelig er der “Vidunderlige Himalaya”, som er en forbrænder til min bog om Himalaya, der tager dig gennem Himalayas opdagelses- og bestigningshistorie og kombinerer dette med mine egne oplevelser gennem mere end 25 år i Himalaya.
 • “Challenge of the 14” er fortællingen om det projekt, som jeg er i gang med, et projekt som kun 2-3 mennesker i verden har gennemført før mig: At bestige de fjorten bjerge over 8000 meter uden iltflasker og sherpa support. Det er et foredrag, som udvikler sig sammen med fremdriften efterhånden, som jeg forsøger at bestige bjergene.

Du kan hente foredragsfolderen “Verden på spidsen” med information om en del af oplevelsesforedragene.

Specialiserede foredrag og indlæg:

Udtalelse fra Michael Gerstrand, Sales Manager Tieto Enator

Udtalelse fra Michael Gerstrand, Sales Manager Tieto Enator Healthcare

I mange andre sammenhænge har jeg til et specifikt arrangement opbygget et foredrag eller indlæg, som har skullet passe ind i en forud bestemt dagsorden. Dette arbejde finder jeg meget spændende, men det er klart at det også er tidskrævende at gøre indlægget relevant og samtidigt give en anderledes vinkel på de udfordringer, der ofte er på dagsordenen.

Booking eller forespørgsel på foredrag til Bo Belvedere Christensen på bbc (at) k2-adventure.dk eller på telefon (+45) 40258345. Du kan også bruge kontaktformularen i højre spalte.

I de perioder, hvor jeg er mest aktiv i bjergene, får du hurtigere svar ved at skrive til Helle på hw (at) himalaya.dk eller ringe på 29724533.