K2 adventure - your Key 2 adventure

Ny Kilimanjaro Guide

Min billedbaserede beskrivelse af bestigningen af Kilimanjaro

Jeg har netop udgivet min nye bog om bestigningen af Kilimanjaro, den utrolige tur op mod Afrikas tag, som tager dig fra tropisk savanne op gennem alle klimazonerne til den arktiske zone og gletsjerne på toppen af bjerget.

Som mine tre tidligere bøger i denne serie om verdens flotteste trekkingture (“Everest Basecamp via Cho La,” “Annapurna Basecamp via Gorepani and Poon Hill”, samt “Baltoro and K2 Basecamp trek via Gondogoro La) er det en billedbaseret bog, så der er masser af mine smukke billeder fra flere ture i området. Teksten er holdt minimal, dog lidt mere fyldig end i de tre tidligere, men fungerer primært for at give noget baggrund til billederne. Du får et indblik i den tidlige udforskning af bjerget og de første bestigninger, og får en god indsigt i naturen som omgiver dig på turen. Der er også kort over turen samt en kortfattet dag for dag beskrivelse af ruten incl. beskrivelse af, hvordan du tackler den store højde, som denne tur bringer dig op i. Sidst men ikke mindst mine råd til at vælge det nødvendige udstyr og tøj.

Selv om bogen er en decideret guidebog, kan den også ses som en appetizer, der skal få dig ud og opleve denne fantastiske natur. Gennem de mange billeder får du indblik i forløbet af det utrolige trek og den oplevelse denne oplevelse vil give dig. Den kan naturligvis også ses som et minde om den utrolige tur, hvis du allerede har gennemført den.

Mere information om bogen og hvor du kan købe den er tilgængeligt her.

This entry was posted in Ekspedition and tagged , , , , . Bookmark the permalink.