K2 adventure - your Key 2 adventure

Mont Blanc – Vejen til toppen af Europa

Så er min nye udgave af bogen om Mont Blanc klar og på markedet. Jeg har indkøbt et minioplag, som jeg sælger af og du enten kan få tilsendt eller selv komme og hente i Holte. Bogen bliver naturligvis efter ønske signeret.

Skriv til mig på bbc@k2-adventure.dk, hvis du er interesseret, og ikke allerede er på listen. Jeg skal have navn, adresse (hvis du ikke afhenter bogen), email og telefonnummer.

Betaling sker ved at overføre 250 kr. (+39 hvis bogen skal sendes) via mobilepay til 40258345. Hvis den skal sendes, sker dette så snart jeg har alle oplysninger samt betaling. Bøger sendes med GLS til den pakkeshop, der er nærmest din adresse.

Jeg har allerede følgende på listen: Louise P., Roberto G., Jan L., Andreas F., Thomas S., Bo A. og Kim B.

Minioplag af den nye reviderede og opdaterede udgave af bogen om Mont Blanc. Oplaget er på 25 styk – skynd dig, hvis du vil have en af dem incl. signatur.
This entry was posted in Bjergbestigning, Bøger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.