Himalaya foredrag

Bare navnet Himalaya har for mange en nærmest magisk virkning. De fleste tænker på kolossale bjerge, kæmpe gletsjere, høje bjergpas, uoverstigelige udfordringer og farefulde ekspeditioner.

Men Himalaya er for mig synonymt med nogle af de bedste stunder i mit liv, ekspeditioner hvor jeg er kommet rigtig meget i balance, har fundet ind til mine inderste behov, har lært rigtig meget om mig selv og har fået de udfordringer, som jeg har drømt om siden jeg første gang begav mig ud i bjergene.

Gennem årene siden 1988, hvor jeg første gang satte mine fødder på en af Himalayakæmperne, har jeg prøvet lidt af hvert fra smukke afslappede trekkingture med grupper fra Kipling Travel eller med min kone, over ekspeditioner til rimeligt medgørlige bjerge til udfordringer på nogle af de mest udfordrende af de store 8-tusind meters bjerge.

Bo paa vejDette foredrag fortæller historien om min tålmodige opbygning af min erfaring over mange år, så jeg i dag føler mig kompetent til næsten en hvilken som helst udfordring i de store bjerge. Foredraget giver indblik i de strategier, der langsomt har ført mig fra begynder til meget erfaren uden at løbe en vildt forhøjet risiko for at komme af dage undervejs.

Der er fortællinger om nødvendigheden af at vende om tæt på målet, hvor svært det end må synes, fortællinger om uventede succeser, om længede ventede succeser og om den kolossale lærdom, der kan ligge i en mislykket tur, hvilket har været med til at gøre alle mine ekspeditioner udbytterige.

Foredraget ledsages naturligvis af nogle af mine smukkeste og mest medrivende billeder fra flere af mine vigtigste ekspeditioner. Det er samtidigt en forbrænder til min store bog om bjergbestigning i Himalaya, som jeg p.t. skriver på og er ved at klargøre billeder til.

Book foredraget eller forespørg om mere information i formularen her til højre for. Du kan også ringe på 40258345, hvis du har spørgsmål eller særlige behov, du gerne vil afklare.