K2 adventure - your Key 2 adventure

Baltoro and K2 Basecamp Trek

Min billedbaserede beskrivelse af trekkingturen til K2 Basecamp

Jeg har netop udgivet min bog om K2 Basecamp trekket, det trek som tager dig op ad den utrolige Baltoro gletsjer, en af de største udenfor polregionerne, og videre ud over det imponerende, udfordrende pas Gondogoro La.

Som mine to tidligere bøger i denne serie om verdens flotteste trekkingture (“Everest Basecamp via Cho La” og “Annapurna Basecamp via Gorepani and Poon Hill”) er det en billedbaseret bog, så der er masser af mine smukke billeder fra flere ture i området. Teksten er holdt minimal og fungerer primært for at give noget baggrund til billederne. Men du får alligevel et indblik i den tidlige udforskning af området og de første bestigninger af de utrolige bjerge, som omgiver dig på turen – herunder verdens 2. højeste bjerg det 8611 meter høje K2. Der er også kort over turen samt en kortfattet dag for dag beskrivelse af ruten incl. beskrivelse af, hvordan du tackler den store højde, som denne tur bringer dig op i.

Trods det er bogen ikke ment som en decideret guidebog, mere som en appetizer, der skal få dig ud og opleve dette fantastiske område. Gennem de mange billeder får du indblik i forløbet af det utrolige trek og den oplevelse denne oplevelse vil give dig. Den kan naturligvis også ses som et minde om den utrolige tur, hvis du allerede har gennemført turen.

Alle billeder i bogen er skudt i retro stil på analog film baserede kameraer.

Mere information om bogen og hvor du kan købe den er tilgængeligt her.

This entry was posted in 8000+, Bjergbestigning, Bøger, Trekking. Bookmark the permalink.