K2 adventure - your Key 2 adventure

Juletilbud på mine bøger

I anledning af den snart kommende Black Friday og endnu vigtigere for mig den hyggelige juletid, har jeg nogle tilbud på mine bøger til dig, som vil købe en til (eller flere 🙂 ) til dig selv eller en du gerne vil give en bog til.

Og når du køber direkte fra mig, så bliver alle bøger naturligvis signeret. Alle tilbud er excl. forsendelse, men jeg sender gerne til GLS pakkeshop for en merpris på 42 kroner uanset hvor mange bøger, du køber.

Jeg har indkøbt en række af mine bøger i mindre oplag, men det er ikke alle mine 22 bøger, du kan få her. Ønsker du en eller flere af dem, kan du skrive til mig på feedback formularen her til højre på siden. Så finder vi ud af leveringsformen. På forhånd tak.

Everest – drømmen om sejren. Beretningen fra den første rent danske ekspedition til Everest med tilbageblik på katastrofen i 1996, hvor flere af os var involveret i redningsaktionerne, er nærmest blevet en klassiker. Den fik gode anmedelser oprindeligt, da den blev udgivet i 2000, og har siden solgt i et for det danske marked stort oplag. Jeg er indehaver af de sidste bøger, som du kan erhverve dig en af for kun 100 kr.

Forsiden til bogen om Everest ekspeditionen i 2000 - "Everest - drømmen og sejren"
Forsiden til bogen om Everest ekspeditionen i 2000 – “Everest – drømmen og sejren”

Vertikalt: Bogen er en samling af korte historier fra klatring primært i Alperne, men der er også en lille dramatisk beretning fra Himalaya. Mit Black Friday/Juletilbud er kun 80 kr.

De Smukke Bjerge: I 1998 var jeg på en både dramatisk og meget succesfuld ekspedition, hvor vi gik efter at bestige to høje bjerge i Gasherbrum gruppen i det nordøstlige Pakistan. Vi rendte ind i meget ambitiøse bjergbestigere fra andre lande, som desværre så bjergsporten med mere konkurrence orienterede øjne, hvilke førte til uønsket drama. Bogen om ekspeditionen kan du få på tilbud til bare 100 kr.

Everest Basecamp Trek – via Gokyo and Cho La: Denne billedbaserede beretning tager dig på den smukke trekkingtur ind mod Everest via Gokyo dalen og over det høje pas Cho La. Jeg har været rejseleder på denne tur, som jeg holder meget af. Bogen kan både bruges som læsning op til, at du selv skal afsted, såvel som et minde om turen. Den er smukt illustreret med mine billeder fra turen. Du kan erhverve den på tilbud for 100.-

Mont Blanc – Vejen til toppen af Europa: Min bog om oplevelser på Mont Blanc og bjergets bestigningshistorie har været en af mine allerbedst anmeldte bøger. Den fortæller historier fra 14 af mine egne bestigninger af bjerget samt tager dig gennem tiden fra før bjerget overhovedet var kendt som Europas højeste top. Det er anden reviderede udgave af bogen, som af min tidligere forlægger hos Gyldendal fik bemærkningen: “Den er jo flottere end vores Gyldendal udgave.” Mit tilbud i denne tid er kun 200 kr. for den flotte bog på næsten 300 sider og med masser af flotte billeder.

Himalaya – Verdens tag: Min store bog om Himalayas bestigningshistorie og mine egne oplevelser gennem mere end 30 år, hvor jeg er kommet for at bestige bjerge i Himalaya. Bogen indeholder alt hvad man kan ønske af drama, succes, forunderlige hændelser og er illustreret med over 600 billeder. Knap 600 sider fyldt med hændelser fra egne og historiske begivenheder. Den kan du erhverve i hardcover for kun 300 kroner.

Det var mine tilbud til dig op til Black Friday og Julen 2021. Skriv til mig feedback formen her til højre på siden, så finder vi ud af afhentning eller levering.

Håber du finder en god bog, der kan passe dig. I hvert fald ønskes du god jul.

Mange hilsener fra Bo Belvedere Christensen.

This entry was posted in Ekspedition. Bookmark the permalink.