Ubetrådte tinder

Forestil dig at gå gennem områder, som ikke er kortlagt, hvor der ikke er spor efter menneskelig aktivitet. Du er formentlig den første, der sætter din fod her. Men nu tænker du, sådanne steder findes jo ikke mere, og hvis det endelig gjorde, så kunne jeg bare udforske det med Google Maps. Så hvor ukortlagt er det lige?

Men de steder findes stadig, og jeg har været et af dem, mærket den bizarre fornemmelse at træde, hvor ingen før dig har været. Og ydermere så fik jeg og mine klatrekolleger den udsøgte fornøjelse at bestige høje bjerge, som ingen mennesker nogensinde havde sat deres fod på.

Foredraget “Ubetrådte tinder” tager dig gennem en rejse i ukendt territorie og fortæller, hvordan det kræver umådelig vedholdenhed at nå målet: at bestige det højeste bjerg i området, et meget fremtrædende bjerg som sås på lang afstand, men som ingen havde været ved foden af – endsige prøvet at bestige.

Foredraget varer ca. 2 timer og kan bookes ved at kontakte mig i formularen til højre herfor. Foredraget ledsages af unikke billeder fra ekspeditionen, som varede halvanden måned.

Bo paa vej