Mine services

Det jeg tilbyder dig falder i tre kategorier:

Bo på toppen af Changtse 7586 meter

Bo på toppen af Changtse 7586 meter

Foredrag eller indlæg:

  • Ønsker du at bruge min erfaring i forbindelse med et seminar, en work-shop eller lignende arrangement, så har jeg en række foredrag/indlæg, jeg kan stille op med. Men ved en del af de arrangementer, jeg bidrager til, er det med et specielt tilpasset indlæg. For sidstnævnte bedes du kontakte mig, så vi kan tale om mulighederne.
  • Du kan læse mere om foredrag i siderne dedikeret til disse. Bestilling kan foregå via kontaktformularen eller ved at ringe til mig.

Billeder:

  • Levering af billeder til forskellige formål f.eks. reklamebrug er en lille del af min forretning. Jeg har gennem tiden leveret billeder til flere kampagner, tidsskrifter og bøger. Kontakt mig hvis du har et specifikt behov for smukke, teknisk perfekte billeder fra mine adventure- og naturaktiviteter.

Guidede ture:

  • Mine ture og ekspeditioner, som dækker såvel trekkingture som bjergbestigning og klatring, er det, der er hele fundamentet for mine aktiviteter. Det er her igennem at jeg har opbygget min erfaring og mine kompetencer, som jeg nu bl.a. bruger for at guidede dig til en god oplevelse og til at nå dine mål. De fleste guidede ture kræver en tættere dialog om dine forventninger og dine mål, men den initielle kontakt kan stadig ske gennem kontaktformularen her på siderne, men du kan selvfølgelig også ringe til mig.