Foredrag om mit 8-tusind meters projekt

Jeg holder foredrag i DBKK (Dansk Bjerg- og Klatreklub) bl.a. om mit 8-tusind meters projekt kaldet Challenge of the 14 samt oplæg til klatring i Alperne med lidt appetitvækker fra Mont Blanc området.

Under foredraget fortæller jeg bl.a. om hvordan jeg er nået til, hvor jeg er i dag mht. opsamling af erfaringer og hvorfor det er vigtigt, samt hvordan det med min nuværende målsætning hjælper mig til at gennemføre på en mere tilfredsstillende måde og med udfordring af mindre risiko end normalt.

Du hører historier og får billeder at se fra Dhaulagiri, Broad Peak, Gasherbrum I, Everest, Cho Oyu og til sidst i foredraget fra Mont Blanc i Alperne.

Foredraget starter kl. 19 og foregår i DBKK på Refshalevej 163D, 1432 København.

Fri adgang for alle, ses vi?

Cho Oyu på en smuk aften

Cho Oyu på en smuk aften