K2 adventure - your Key 2 adventure

K2 adventure sitet

K2 adventure – giver dig eventyret

K2 adventure bringer dig eventyret er mit slogan. Uanset om du ønsker at opleve eventyret på din egen krop eller via et af mine foredrag, så kan jeg levere ydelsen.

Hvad mener jeg så med eventyr? Jeg taler om store udfordrende oplevelser i bjergene lige fra smukke trekkingture til verdens mest udfordrende bjergbestigninger.

Danga toppen

Danga toppen

Min erfaring

Jeg har gennem mere end 35 år dyrket trekking, klatring og bjergbestigning på et meget avanceret niveau. Min erfaring med færdsel i bjergene stammer fra næsten alle egne af verden: Norge og Sverige, Grønland, Alperne, Kaukasus, Afrika, Andes bjergene i Sydamerika og verdens højeste bjerge i Himalaya. Du kan læse mere om det i sektionen “Min erfaring.”

Langt de fleste af de ture og ekspeditioner, jeg har været på, har været egen-arrangerede og desuden har jeg ledet mange ture for et rejsebureau.

Foredrag og billeder

Fra starten dokumenterede jeg mine oplevelser i bjergene med masser af fotografier og videofilm samt ved at skrive udførlige dagbøger. Jeg skrev på basis af det artikler til magasiner og planlagde allerede tidligt flere bøger, som dog aldrig blev til noget.

Min trang til at få denne viden ud til andre har indenfor de senere år haft mere held. Således har flere af mine videofilm været vist på de nationale kanaler DR, DR2 og TV2. Og jeg har haft held til at få mine senere bogprojekter til at lykkes. I alt har jeg pt. (29.9.2012) udgivet 10 bøger nogle af disse i samarbejde med andre.

Gennem mit tidligere arbejde som projektleder har opbygget en erfaring, som jeg har kombineret med min viden fra bjergene til et inspirerende og meget populært foredrag: “Projektleder på verdens tag”, som du kan læse mere om i sektionen “Foredrag

Min Everest ekspedition i foråret 2013 var en succes med 2 ud af tre på toppen. Desværre gik mit eget projekt om at nå toppen uden iltflasker ikke. Du kan læse mere om Everest ekspeditionen her

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.