K2 adventure - your Key 2 adventure

Nyt site udseende

Hej alle sammen.

Jeg har givet nyt udseende til mit K2 adventure site. Hvor det før var bygget op fra grunden i Dreamweaver, er det nu bygget op i WordPress, men med en pæn mængde tilpasninger til et standardlayout.

Grunden til at det er blevet flyttet er primært, at det er langt lettere at holde sitet up-to-date. Jeg kan endog lægge nyheder ind, når jeg er ude og rejse. Jeg skal bare bruge en webbrowser, hvilket kan ske fra en netcafe, fra en satellitopkoblet pc eller med tiden endog direkte fra min telefon (når der er en eller anden form for telenetværk).

Så det er med fokus på indhold at transformationen er sket. Håber i fortsat vil følge med.

Mange hilsener fra Bo.

Bo på toppen af Mont Blanc tidligt om morgenen efter solo op ad Gouter ruten

Bo på toppen af Mont Blanc tidligt om morgenen efter solo op ad Gouter ruten

This entry was posted in Redaktion and tagged , , . Bookmark the permalink.