K2 adventure - your Key 2 adventure

Gaveideer

Hej alle sammen – og glædelig for(h)jul.
Forsiden til min bog om Mont Blanc
Hvis i står og mangler en gave til en bjerginteresseret eller en, der bare er interesseret i spændende historier, så har jeg nogle forslag til nogle bøger fra mit sortiment.

  • Min smukke og anmelderroste bog om Mont Blanc, som blev udgivet på Gyldendal sidste år. Bogen er en blanding af fortællinger fra egne oplevelser og den historiske udvikling af bjergbestigningen på Mont Blanc siden bjerget første gang blev opdaget.  Du kan læse mere om den her. Pris hos mig 350 kr. incl. fragt.
  • Forsiden til den nye udgave af Ama Dablam bogenDen genudgivne meget smukke bog om vores bestigning af Ama Dablam er nærmest at betragte som en klassiker, da den beskriver den første danske ekspedition til Himalaya, og den er skrevet af alle deltagerne incl. undertegnede i fællesskab. Pris hos mig 250 kr. incl. fragt.
  • En anden klassiker er bogen om den første rent danske – og succesfulde – ekspedition til Mount Everest. Også denne er skrevet af deltagerne incl. undertegnede i fællesskab. Pris hos mig 250 kr. incl. fragt. Kan ikke fås i boghandlere, da den er udgået fra forlaget. men jeg ligger inde med et mindre antal.
  • Forsiden af min bog Kilimanjaro - guide til natur og bestigningFor dem, som drømmer om at bestige Kilimanjaro, er min bog “Kilimanjaro – guide til natur og bestigning” det rette valg. Du kan læse mere om den her på dette site eller på mit site, der kun beskæftiger sig med Kilimanjaro. Pris hos mig 180 kr. incl. fragt.

Alle bøger som bestilles direkte fra mig leveres signeret.

Alternativt kan billigste boghandlerpris kan findes via bogpriser.dk. Link til bøgerne på bogpriser herunder:

Mont BlancAma DablamKilimanjaroKomplet liste med mine bøger.

Mange ønsker om en god jul fra Bo Belvedere Christensen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.