K2 adventure - your Key 2 adventure

Himalaya – Verdens Tag: SUCCES!

Tak til alle jer backers, der har støttet op om den kampagne, jeg kørte via Kickstarter for at kunne finansiere et førsteoplag af min store bog om Himalaya. Kampagnen nåede langt over målet og derfor er jeg nu i gang med at færdiggøre bogen, så den kan komme ud til jer.

Det har været et stort, mangeårigt projekt med denne bog, der skulle fortælle om mine egne ekspeditioner i Himalaya, men som i lige så høj grad skulle fortælle om pionererne i opdagelsen og bestigningen af Himalaya. Det er blevet til en bog på 588 sider med 93 farvebilledsider og samlet over 500 billeder, altså lidt af en mursten.

Bogens bagsidetekst siger således: “Denne bog om Himalaya beskriver udforskningen af Himalaya fra de første bestigninger og opmålingen af bjergene. Bogen tager dig gennem forfatterens egne oplevelser og bestigninger af nogle af de allerstørste samtidig med at du får et indblik i, hvordan de første, som mødte disse bjerge, gennemførte de store bedrifter, som bestigninger i ukendt terræn på verdens allerhøjeste bjerger er. Men du får også et indblik i, hvordan Himalaya overhovedet er opstået, samt hvordan bjergene er af yderste vigtighed for menneskene omkring og for klimaet i store dele af Sydøstasien.”

Nu er jeg så langt, at den har været forbi korrektur, og jeg er ved at indarbejde rettelserne. Dernæst skal jeg have et prøvetryk, for at sikre at kvaliteten af såvel bogens fysiske udforming som trykkvaliteten specielt for billeder lever op til mine krav. Herefter vil førsteoplaget blive produceret og efterfølgende udsendt til jer/afhentet af jer, der har committet jer til en eller flere bøger i forbindelse med kampagnen. Bogen vil blive signeret inden udsendelse eller ved afhentning.

Da vi var på vej mod målet lovede jeg, at jeg ville udlodde et antal bøger fra mit tidligere forfatterskab svarende til antal backers, vi nåede over 100. Resultatet af kampagnen blev 159, derfor udlodder jeg om et lille stykke tid 59 bøger. For at i kan beslutte, hvilken bog i gerne vil have, hvis i er en af de heldige, så beskriver jeg hver dag en enkelt af bøgerne – og antallet af dem til rådighed for udlodning – indtil jeg har været dem alle igennem. Det sker på min Facebook side, som du kan følge med i her: BoBelvedere

Jan på vej op ad sneflanken i ca. 7200 meter på Dhaulagiri
Jan på vej op ad sneflanken i ca. 7200 meter på Dhaulagiri
This entry was posted in 8000+, Bjergbestigning, Bøger, Ekspedition, Everest and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.